Politica de garanție

 1. Durata Garanției: Durata garanției pentru produsele achiziționate de la AutoAts variază în funcție de producător și de tipul de produs. Informațiile specifice despre durata garanției pentru fiecare produs sunt indicate pe pagina de produs și în documentele furnizate odată cu achiziția.

 2. Acoperirea Garanției: Garanția acoperă defectele de fabricație și problemele care apar din cauza materialelor sau lucrării necorespunzătoare. Garanția nu acoperă daunele cauzate de utilizarea incorectă, neglijența, accidentele sau modul de instalare necorespunzător.

 3. Procedura de Revendicare a Garanției: Pentru a beneficia de garanție, clienții sunt rugați să urmeze următorii pași:

  • Contactați-ne: Vă rugăm să ne contactați imediat după ce ați descoperit o problemă cu produsul achiziționat. Puteți să ne trimiteți un e-mail la adresa autoatsmarian@gmail.com sau să ne sunați la numărul +40784 830 558. Asigurați-vă că furnizați detalii complete despre problema întâmpinată și numărul comenzii sau facturii.
  • Evaluarea problemei: După ce am primit solicitarea dvs., vom evalua problema și vă vom oferi instrucțiuni suplimentare privind procedura de revendicare a garanției.
  • Returul produsului (dacă este necesar): În anumite cazuri, vă puteți fi solicitat să returnați produsul defect pentru a efectua o evaluare mai detaliată. În astfel de cazuri, vă vom oferi instrucțiuni specifice privind returnarea produsului.
  • Reparare sau înlocuire: După evaluarea produsului, vom proceda la repararea sau înlocuirea acestuia, în funcție de gravitatea problemei și de disponibilitatea stocului.
 4. Excluderi și Limitări: Politica noastră de garanție nu acoperă următoarele situații:

  • Daunele cauzate de utilizarea incorectă, neglijența, accidentele sau modul de instalare necorespunzător.
  • Daunele cauzate de modificări sau reparări neautorizate ale produsului.
  • Problemele cauzate de uzura normală a produsului sau de deteriorarea în timp.
 5. Contact și Suport: Pentru orice întrebări suplimentare sau asistență în legătură cu procesul de revendicare a garanției, vă rugăm să ne contactați. Echipa noastră de suport clienți este disponibilă pentru a vă oferi ajutor și sfaturi suplimentare.