Politica de retur

Nu esti multumit de produs, sau consideri ca nu corespunde cu nevoile/asteptarile tale?

Nici o problema, poti returna produsul în termen de 14 zile de la primire, fără a invoca un motiv conform OUG nr. 140/28/12/2021.

Procedura de Retur

Dacă ai decis să returnezi produsul sau produsele achiziționate, te rugăm să urmezi procedura detaliată mai jos:

 1. Formular de Retur: Completează formularul de retur disponibil în partea de jos a paginii, dar nu mai târziu de 14 zile de la data primirii coletului. Furnizează toate informațiile necesare, cum ar fi numărul comenzii, numele complet, adresa de e-mail. Nu este necesară furnizarea datelor bancare în cazul plății cu cardul pe site. Aceste informații ne ajută să procesăm cererea de retur în mod eficient.

 2. Ambalaj: Ambalează produsul sau produsele în același mod în care le-ai primit, inclusiv eventualele produse cadou. Te rugăm să nu trimiți produsele fără ambalajul exterior, direct în cutiile de produs, cu etichete ale curierului lipite etc. Ne rezervăm dreptul de a refuza astfel de retururi. Costurile atât pentru transportul de retur, cât și pentru transportul tur vor fi suportate de către tine. ATENȚIE! Curierul nu este obligat să ambaleze coletul; aceasta este responsabilitatea ta, chiar și în cazul unui produs defect sau deteriorat!

 3. Expediere: Expediază coletul prin orice firmă de curierat dorești, având în vedere că livrarea trebuie să se facă la adresa specificată de noi. Te rugăm să nu trimiți colete prin servicii standard de Poștă, deoarece nu ridicăm colete din oficiile poștale sau punctele de livrare. Coletul trebuie să fie livrat la adresa specificată de noi!

 4. Mențiuni pe Colet: După ce coletul a fost recepționat și verificat, suma aferentă va fi stornată. Pentru a evita orice neconcordanțe legate de livrarea coletului de retur către noi, te rugăm să scrii pe coletul de retur următoarea mențiune:

  • Numarul Comenzii,
  • Numele tău,
  • Adresa ta.
  • Costuri de Expediere: Taxa de transport a returului o achitati dvs. direct la curierul cu care alegeti sa returnati coletul. Va rugam nu trimiteti colete cu ramburs, vor fi refuzate!
 5. Ambalare și Protecție: Ambalați produsele pe care doriți să le returnați conform condițiilor impuse de firma de curierat cu care veți returna coletul. Asigurați-vă că acesta este protejat pe parcursul transportului. În cazul în care coletul de retur ajunge deteriorat, produsul din interiorul coletului ajunge deteriorat, nu ne asumăm responsabilitatea și este posibil să refuzăm returul.

Scenarii Specifice:

 • Produse care nu au sosit: În cazul în care produsele nu au ajuns, te rugăm să ne contactezi pentru a investiga și a lua măsuri corespunzătoare.

 • Produsele sosite deteriorate: În cazul în care produsul a ajuns deteriorat, te rugăm să ne furnizezi fotografii și detalii pentru a evalua situația și a lua măsurile adecvate.

 • Produse cu defecte de fabricație sau care s-au deteriorat după utilizare: În aceste situații, se aplică politica noastră de garanție. Te rugăm să ne contactezi pentru a iniția procesul de revendicare a garanției conform termenilor și condițiilor specificate în politica noastră.

 • Schimb de produse: Dacă dorești să schimbi un produs, te rugăm să ne contactezi pentru a iniția procesul de schimb în conformitate cu politica noastră de retur și schimb.

 • Returnare din motive personale: În cazul în care dorești să returnezi un produs din alte motive decât cele specificate mai sus, te rugăm să ne contactezi pentru a iniția procesul de returnare în conformitate cu politica noastră.

Notă:

Dreptul la returnare nu înseamnă că aveți drept de utilizare a produselor, ci doar să le inspectați cum ați face-o într-un magazin fizic.

Termenul de rambursare a sumelor este de 14 zile de la data la care ați transmis solicitarea de retur, cu condiția ca produsul să ajungă la noi în acest termen. În cazul în care produsul nu ajunge în acest termen, returul este refuzat.